Push Up -huuliseerumi, pullistuako vai ei?

Push Up huuliseerumi, mainitsin siitä viime videolla. Viime aikojen ostoksiin kuuluu Push Up -huuliseerumi, joka lupaa täyteläiset huulet ilman pistoksia. En ole koskaan tykännyt huulistani, lähinnä ylähuulestani, koska se on niin ohut ja näytän sen takia ehkä ilkeältäkin. Täyteaineet eovat käyneet mielessä, mutta olen yhä sitä mieltä, että ei taida olla minun juttuni, ja nyt törmäsin sitten tähän seerumiin, jossa on hyaluronihappoa.

Kerron videolla hiukan enemmän ja kokeilen tuotetta ensimmäistä kertaa, katsotaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.Nyt parin päivän käytön jälkeen laitoin tuotetta hiukan enemmän ja se aiheutti huulella selvästi aiempaa tuntuvampaa pistelyä. Eli en suosittele välttämättä laittamaan paksulti, kohtuus tässäkin vai onko se niin, että ilman kipua ei mitään saavuta?

Palaamme huuliasiaan viimeistään kahden viikon kuluttua ja katsotaan, onko silloin tapahtunut mitään.

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö vaan olen ihan itse ostanut huuliseerumin, ostin sitä oikein kaksi tuubia. Jos tuote kiinnostaa, niin Kauneusmaailmasta voi katsoa lisää. Kiitos heille myös loistavasta palvelusta, saatan lämpimästi suositella kyseistä liikettä!Ei kommentteja

Kiitos, kun kommentoit!