I love me 2016 messuilla

Perjantaina kävimme Tavallista arkea -blogin ja Katin Asiat YouTube-kanavan Katin kanssa katsomassa I love me -messujen antia. Voi että, olisihan siellä vaikka mitä kivaa hankittavaa! Kuljimme ja katselimme osastot maistellen herkkuja.

Mitä sitten tuli ostettua? Herkkuja, terveellisempiäkin, ja rintarangan avaukseen DuoBall. Sunnuntaiksi sitten jää kauneuspuoli. Vaan kurkataanpa tarkemmin.

Nämä Kainuusta olevan Kiantama Oy:n Biokian kuivatut marjat suklaapäällysteellä ovat namia. Miehen makuun oli suklaamustikka ja oma suosikkini taas valkosuklaiset puolukat:
Biokialta löytyi myös kuivattuja marjoja ilman suklaata, pakastemarjoja, marjajauheita ja mehuja. Nettisivuilta löytyy varmasti lisätietoja. Messutarjouksena nämä neljä pussia maksoivat 10 euroa.


Puls Nutritionin gluteenittomat proteiinikeksit maistuvat myös hyvälle ollen pakko-ostos. Koska nämä ihanan pehmeät keksit sisältävät proteiinia 23 %,
nämä täyttävät hyvin masua eikä näitä siis voi syödä montaa kerralla. Sopii vaikka välipalaksi ja ovathan nämä nyt terveellisempi vaihtoehto pullan tai keksin sijaan iltapäiväkeksin kera. Löytyi kaksi makua, tuplasuklaa ja appelsiinisuklaa. Ostin molempia pussin enkä osaa sanoa, kumpi on parempaa. Olikohan hinta 5 euroa kahdesta pussista? Apua, unohdin jo. Joka tapauksessa lähikaupan hyllyssä näyttivät olevan vajaan kolme euroa.
Leaderin tummaa suklaata seuraavaksi. Olen ihan totaalisen rakastunut kaikkiin salty caramel -versioihin, tämäkin suklaa täytti toiveet. On vielä kunnon tummaa suklaata, 85 %. Appelsiiniversiota en ole vielä maistanut. Tumma suklaa on siitä kivaa, että sitä ei voi syödä paljoa, kun suklaakiintiö on jo täynnä. Siinä mielessä minunlaiselleni suklaasyöpölle hyvä valinta.Pahoittelut tämän alemman kuvan suttuisuudesta, sain jostain paksun kerroksen rasvaa objektiivin lasiin.


Toimistotyöläisenä rintarankani on jäykkä kuin mikä ja kun näin tämän Blackrollin Duoballin, niin en voinut vastustaa. Kotona minulla on tuollainen perusrulla, tasainen jonka päällä voi rollata mitä vain osaa kehosta, mutta tämä pallopari soveltuu erityisen hyvin rintarangan avaamiseen. Kokeilin pallosysteemiä heti kotona ja kyllä, löytyy jumipaikat hienosti, tuntuu ihanan pahalta ja hyvää tekee! Aikani tuon päällä keikuttua kummasti yläselkä ja hartioiden/lapaluiden väli tuntui aukinaisemmalta. Suosittelen! Maksoi 20 e messuilla, verkkokaupassa näyttää olevan 20,90 juuri nyt. Jos innostui ostamaan kaksi tuotetta, niin sai vielä viiden euron ylimääräisen alennuksen. Teen hiukan myöhemmin videon tästä.Toinen, minkä haluan vielä täältä hankkia, tai jostain muualta, on ryhtiremmi. Tuote-esittelijä näytti kuinka se toimii: joka kerta, kun hartiat haluavat valahtaa eteen, remmi muistuttaa viemään hartiat takaisin taakse. Ainakin sanotaan, ettei se passivoi lihastyötä.


Kauneusostot jäivät. Olisin halunnut löytää jonkun ihanan uuden tuotteen mikroneulauksen yhteyteen. Dr. Hauschkan osaston kosmetologit sattuivat olemaan juuri lounaalla enkä saanut sieltä vinkkejä, mutta kyllä siellä oli niin ihanan tuoksuisia ja hyväntuntuisia kosteusvoiteita (selatessani sivujaan törmäsin tähän upeaan meikkiin kokonaisuudessaan ja erityisesti luomiväripalettiin, ei näyttäisi olevan yhtään turhaa väriä!). Lisäki mieleen jäivät Foreverin Aloe Vera -tuotteet ja Marja Entrichin osasto avokadoöljyineen.

Vietimme myös pitkän hetken HopeHatin osastolla. Oli upeaita villahattuja, teki mieli ostaa monta mutta nyt ei lähtenyt yhtään mukaan. Minulla on pieni pää ja kasvot sellaiset, että lähes hattu kuin hattu sopii. Ja kyllä hattu naisen tekeekin, niin helpolla tavalla saa itsestään hetkessä taivaallisen tyylikkään. Modisti Helena Toivolla on liike Fredalla, sinne voi myös mennä katselemaan ja sovittelemaan, joten voipa olla, että joudun siellä pistäytymään joku kaunis päivä.

Mukavaa lauantaita ja kivaa messuilua, mikäli olet vielä menossa!

Ei kommentteja

Kiitos, kun kommentoit!