Huulimeikki kahdella huulipunalla - Lip makeup with two lip colours

(in English below the video)

Katsoin muutama päivä sitten Lisa Eldridgen videon huulipunien käytöstä ja olihan sitä kokeiltava itsekin. Tai jos suoraan sanon, olen näin tehnyt jo parikymppisestä aina silloin tällöin. Joskus ammoisina aikoina käytin tummahkon lämpimän, jopa ruskean sävyistä huulipunaa huulten ulkoreunoille ja sivuille ja keskelle vaaleaa. Kyllä se ainakin silloin hyvältä näytti. Katsotaanpa miten se nyt sujuu, tosin värit ovat ihan toiset.

Suosikkiluottoperuspunat ovat käytössä. Lancomen L'Absolu Rouge -sarjan Berry Noir 397 ja Rose Nature 11. Berry Noir nähtiin yksin edellisellä Burgundin sävyisen meikin videolla ja Rose Naturen kävin vasta ostamassa, halusin tällaisen nudemman arkisävyn. Hyvin sopivat yhteen, vai mitä sanotte?

Pakko se on myöntää, Lancome taitaa olla lempimerkkini. Luulen, että seuraavana meikkivoiteena kokeilenkin Teint Visionnairea. Jos tästä on kokemuksia, mielelläni kuulisin?
A few days ago I watched a video from Lisa Eldridge about lip art and I had to try it. Or, if I may say, I have done this already since I was about 20 years old, and yes, I think it looks good.


I used my favourite lip colours from Lancome L'Absolu Rouge Berry Noir 397 and Rose Nature 11. Rouge Berry is a beautiful a bit darker shade of red and Rose Nature is more like a lightly brownish nude shade. In my opinion these fit well together.

I do have to admit, I love Lancome.Ei kommentteja

Kiitos, kun kommentoit!