Mainoskuvaukset ja elokuvia - Commercial Shooting

(in English below the movie trailer)

Huomenna on jännä päivä, edessä on elämäni ensimmäinen mainoskuvaus. Paljastettakoon tässä vaiheessa sen verran, että kyseessä on iso mainos ja suurilevikkinen, saattaa siis olla, että näyn televisiossa, katukuvassa, netissä... En ole ainoa kuvattava, mutta joka tapauksessa replikoiva. Mukana on sekä julkkiksia että meitä tavallisia kaduntallaajia. Kameraa en ota mukaan, mutta kännykkä on mukana ja jotain siellä saa kuvatakin. Katsotaan, ehkä Instagramiin ilmaantuu päivän aikana jotain, tai sitten ei. En osaa jännittää, mutta jännää on nähdä, mitä televisioon tulevissa mainoskuvauksissa tapahtuu. En myöskään tiedä, otetaanko siellä erikseen still-kuvat vai mennäänkö meidän tavisten kohdalla vain liikkuvalla kuvalla. Joka tapauksessa, saa toivottaa onnea!

Edellisen kerran isommassa jutussa replikoivassa roolissa olin Antti Tuiskun tarinassa Antin äitinä Risteyksessä-sarjassa.

Kävin pitkästä aikaa elokuvissa katsomassa kotimaisen Tulen morsian -elokuvan. En selitä elokuvan tapahtumista enempää, esittely löytyy edellisestä linkistä.
Elokuva alkoi... hiukan jähmeästi. Pelkäsin, että mieheni nukahtaa, joten totesin hänelle, että kyllä pian alkaa varmasti tapahtua. Kiermurtelin hetken itsekin, myönnettäköön. Mutta kuten olin todennut, elokuva sai tuulta alleen ja tapahtumat alkoivat vyöryä vaikka leffa toki olikin tavallaan hidastempoinen. Pääosan tyttö oli lapsellinen rakastuessaan ja käytöksessään, mutta toisaalta, mitä siinä iässä nykymaailmassakaan on. Muistan itse olleeni lapsellinen. Loppujen lopuksi saatoin sanoa, että leffa oli ihan hyvä, ehkä minun tyyppiseni, koska pidän historiallisista jutuista. Jos tarina pohjautuu tosiasioihin, sitä parempi. Hiukan meitä hämmensi suomen ja ruotsin sekaisin puhuminen, ei se elokuvassa haitannut vaan siksi, että mietimme, puhuttiinko tosiaan Ahvenanmaalla 1600-luvun puolivälissä suomea...
Ei tämä elokuva varmastikaan kaikille kolahda, mutta suosittelen silti.

Seuraavaksi haluaisin katsoa nämä:
Palaa luokseni vielä, jossa iki-ihana Juliette Binoche ja nuori Lou de Laâge. Hiukan pelottaa, että tuo leffa voi avata kyynelkanavat enkä minä todellakaan pidä leffateatterissa itkemisestä.
Julieta, Pedro Aldomovarin elokuva. Tarvitseeko siitä siis sen enempää sanoakaan. Tosin, sekin voi olla surullinen.

Samalla reissulla käveltiin taas tämän hienon toimistorakennuksen ohi. Ei hullumpi kolmio tämä!Katso Tulen morsian -elokuvan trailer tästä:
Tomorrow I will have an exciting day. I will take part to "the first ever in my life" commercial shooting. I can reveal at this stage, that it is a pretty big advertising thing and, therefore, it may be that my face will be seen in television, who knows if in the streets, the Internet ... I'm not the only one but in any case, I have a small line to say. There are both celebrities and us, ordinary people. I am not allowed to carry my camera with me, but the mobile phone is okay and so there may be something in Instagram tomorrow. I am not feeling nervous, but I am excited to see what happens when filming promotional stuff for TV. Neither do I know whether they take still images separately or will we ordinary people be only on video. Anyways, wish me luck for tomorrow!2 kommenttia

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta päivältä ja varmaan todella mukavaa päästä ihan vaan myös seuraamaan, miten suuret mainokset tuotetaan. Meilläkin on töissä juuri projektina suunnitella koko Suomen kattava mainoskampanja yrityksellemme led mainosnäytöillä, mitä löytyy monista kaupungeista. Nämä on kyllä aina hauskoja projekteja, vaikka en itse pääsekään samallalailla esiintymään.

    VastaaPoista
  2. Itsellä on myös ensimmäiset mainoskuvaukset ensi viikolla ja tulin hakemaan vinkkejä. Ei sentään repliikkejä mutta kummiskin pitäisi oikein olla siinä. Televisioon tulee tämäkin kuulemma.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!