Tubecon 2016 ja Hypoxi-tilannepäivitys

Hypoxi etenee, itse asiassa nyt on jäljellä enää yksi kerta tulevana maanantaina ja silloin on virallisten mittausten aika. Jännityksellä lähes odotan, mikä on kohtalo. Omat mittaukset yli viikon takaa näyttävät mukavia lukemia. Vyötärö -4 cm, peppu -3 cm, reisi -1,5 cm ja pohje -1 cm. Eli jotain on tapahtunut. Yläkropassa ei ole muita muutoksia kuin rinnanympärys on pienentynyt sentillä.
Maanantain jälkeen sitten kapeneminen jatkuu omin voimin. Mutta on tämä ollut loistoaloitus minulle, erittäin sopiva ja hyvin nosti entisestään motivaatiota nuo miinussentitkin.
Syömisestä ja terveellisemmistä elämäntavoista sen verran, että huomasin jo parin viikon jälkeen, miten sokerin ja karamellien pois jättäminen, samoin leipää syön todella vähän vaikuttaa kroppaan. Turvotus häviää vatsasta, pallo-olo on poissa ja olo on jo pelkästään tuon takia kevyempi. Eli, summa summarum, Hypoxi on auttanut minut myös tervellisempien elämäntapojen pariin siinä ohessa, kun olen myös taas innostunut hiukan enemmän liikkumaan. Tubecon-viikonlopun jälkeen jo kaipasin päästä kuntopyörän päälle. Taputan itselleni!
Tubecon sitten. Oli niin kivaa nähdä muita... sanotaan varttuneempia tubettajia. Niin kuin ennenkin olen sanonut, hassuinta ehkä lienee, että kun tavataan elävässä elämässä, toinen tuntuu ihan tutulta. Pituus on ehkä ainoa asia, mikä ei tietenkään tule ilmi videollakaan. Mutta voi että, ollaan me mukavia, olen niin mielissäni siitä, että innostuin tekemään videoita ja sen myötä olen saanut tutustua loistotyyppejä. Love you all <3.
Oli myös hauska käydä ammattilaisen käsissä hakemassa vähän varjostuksia. Saimme mukaan yllätyspussukan, jossa oli meikkejä, ja opin samalla uutta, palaan siihen myöhemmin.
Videolla siis raapaisua Tubeconista ja meidän Tubenrapinoitten esiintymisestä sekä sananen Hypoxista. Laatu näyttää olevan kuraa, ei ole tietokonetta, niin olen siirtänyt tiedostot kamerasta wlanin kautta puhelimeen ja editoin luurin iMoviella. Jossain kohtaa matkalla YouTubeen laatu kärsii ja pahasti. Ehkä se on YouTuben pää, mutta en tiedä, missä valita, ettei pakkaamista tapahtuisi. Pöytäkoneella/kannettavalla se tapahtuu tallentaessa video, mutta näin kännykällä en osaa sanoa.Ei kommentteja

Kiitos, kun kommentoit!