Livbox kesäkuu 2016

Tulihan se Livbox minullekin, jo odotinkin! Alkuun kritiikkiä siitä, ettei se tule kaikille saajille yhtä aikaa. Tapahtuneeko postitus vanhoille tilaajille ensin ja uusimmille loppupäässä. Joka tapauksessa ei ole enää ns. odoteltavaa, kun pakkaus on useammassakin blogissa jo arvosteltu. Ja tämä kritiikki EI kohdistu bloggareihin vaan Livboxin toimittajatahoon.

Olisipa mukavaa, jos olisi kahdenlaisia boxeja. Nuorempien ja aikuisempien. On tylsää testailla tuotteita, jotka eivät ole mitenkään suunnattuja jo yli 40-vuotiaalle. Itse asiassa olisin valmis maksamaan samantyyppisestä boxista selvästi enemmän per kuukausi, jos siinä olisi ns. high end -tuotteita. Onkohan sellaisen tuottajaa jossain olemassa, tietäisikö kukaan?

Mutta mennäänpä itse laatikkoon:
Tämä kokonaista 10 euron alekoodi oli vähän... noh, jääköön sanomatta.

Noh, niin.

Batiste Blush kuivashampoo, pikakokeilulta: tämähän on mielenkiintoinen tuote. En ole aiemmin ollut kuivashampoiden käyttäjä, mutta tämähän tuntuu toimivan. Olikin sopivasti hiukan likaiset hiukset ja suihkautin. Kas, tottavie. Tuoksu on aika voimakas, siitä miinusta, koska tämä floral & fruity ei ole kyllä mitenkään päin makuuni. Onneksi tuoksu häivenee hetken kuluttua ja hiukset tosiaan tuntuvat puhtailta. Ihmetuote!

Vaseline Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide. Juu, tulee näin kesäaikaan varmaan käytettyäkin. Minulla on niin kuiva iho, että kaikki kosteus otetaan vastaan. Tuoksu on kivan mieto ja sellainen... puhdas. Yksi suihkaus ei kyllä vielä kovin kosteuttanut käsivartta.

Dove shampoo ja hoitoaine vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Tuotteita, jotka tulevat kyllä käytettyä. Minä pesen hiukseni melkein millä vaan shampoolla, kunhan se ei vain tuoksu miesten tuotteelta. Hoitoainetta käytän hurjan harvoin.

Aco Soft Bronze päivävoidetta ei tule käytettyä laisinkaan. Taidan antaa tyttärelle. On aika hurja värikin, pitää olla melko ruskettunut iho, jotta tämä sopii, luulisin.

Essence Forbidden Volume ripsiväri. Harja on taivutettu kevyeen kulmaan heti itse harjasten jälkeen. Tokihan tämä käytettyä tulee, mikäli on edes kohtuuripsari. Oma luottoripsari alkaa olla lopuillaan, joten otanpa tämän käyttöön pikapuoliin.

Eat Natural käsintehty välipalapatukka oli yllätyksenä. Herkkupeppu kun olen, niin syötyä se tulee vaikka väittäisin, etten välipalapatukoista välitä...

Sen verran täytyy todeta, että aika turhia perusshampoot ja kosteusvoiteet tällaisissa boxeissa on. Mieluummin sitä kokeilisi tuotteita, jotka eivät ole muutaman euron arvoisia täyskokoisina tuotteina. 


Ja loppuun vielä tietenkin video:Mitäs sinä tykkäsit omastasi, jos jo tilaat? Useista blogeista olenkin jo itse boxin esittelyt lukenut.
Minä en taaskaan tiedä, tilaanko heinäkuuta vai en. Ehkä annan sen vielä tulla ja jos sen jälkeen en ole tämän enempää vakuuttunut, niin saa jäädä.


Ei kommentteja

Kiitos, kun kommentoit!