Ensimmäinen Livboxini, toukokuu 2016


Ensimmäinen Livboxini. Katselin aikani muiden tilauksia. Välillä näyttää olevan... ei niin kiinnostavaa, mutta välillä mukana myös jotain kivaa. Katsotaan, mitä toukokuun boxi sisältää.

Dermarollaus. Olisin jo rollannut uudelleen kasvoni, mutta otin riittävästi viime päivien aurinkoisten päivien innostamana aurinkoa, joten odotankin viikonloppuun. Kädet kyllä voin rollata jo nyt vaikka alkuun ajattelin, että vielä ne eivät rollausta kaipaa. Mitä vielä, onhan noita ryppyjä näissäkin. Maksaläiskiä tms. ei vielä ole. Mutta voi kynsiäni, ovatpa kamalassa kunnossa! Mitähän näille keksisi. Olen käyttänyt Essien hoitolakkaa (fill the gap, anti-age treatment base), mutta ei se auta, pitää vain siistimmän näköisenä, jos vain muistaa lakata joka toinen päivä. Liekö sekään niin hyvästä, kun poistaa lakat niin usein? Taitaisi olla yhdistetyn kalsium- ja D-vitamiinikuurin aika.

Aurinkoa keskiviikkoon kaikille!1 kommentti

 1. Poistin kommenttien yhdistämisen Google Plussaan, kommentit siis menivät sen siliän tien. Otin ne kuitenkin talteen ja tässä:

  Mikke L
  1 viikko sitten
  Kaikkeen ne naiset tilaa ;)))))


  Heli V. - Feminine Soliloquies
  1 viikko sitten
  +Mikke L äläs nyt, on noita miehillekin 😄.


  Mikke L
  1 viikko sitten
  +Heli V. - Feminine Soliloquies :))) pitääkö ne sisällään eurokossun oluen ja kaukosäätimen?;)


  Heli V. - Feminine Soliloquies
  1 viikko sitten
  +Mikke L ehkä Boxin toimittajille saa esittää toiveita 😄?


  Mikke L
  1 viikko sitten
  No mä en tarvii nuitsa mitään, naamarasvaa ja dödöö kyllä :)

  Cielo Fronteras
  2 päivää sitten - Jaettu julkisesti
  Great video! Enjoyed watching! =)
  - Cielo
  www.mermaidinheels.com


  Heli V. - Feminine Soliloquies
  2 päivää sitten
  Thank you so much, Cielo 😊! Hope to see you again!


  Una Reinman
  2 päivää sitten - Jaettu julkisesti
  =) Ihana Heli. =) Miten minulle tulee sinusta mieleen Maija Vilkkumaa?! =) Sä sopisit hyvin vaikka televisioon! Oot kuvauksellinen ja sujuvapuheine, selväsanainen ihana nainen. =)


  Heli V. - Feminine Soliloquies
  2 päivää sitten
  Itse olet ihana <3. Kääk, televisioon, ei ikinä :D. Kotona on niin helppoa yksin näitä väsäillä, kun kukaan ei ole kuuntelemessa eikä katsomassa. Sujuvapuheinen juu, sujuvasti puhun ihan höpöjä välillä, mutta se oon minä, annan itseni näkyä enkä yritä liikaa editoida mokailuja pois.


  Souliina S
  2 päivää sitten - Jaettu julkisesti
  Tää oli hyvä video. Minulla myös tämä boxi ja täytyy sanoa, että nämä minikokoiset tuotteet saisi jättää kokonaan pois ja mielummin laittaa vähemmän , mutta isommat pakkaukset sitten muista.


  Heli V. - Feminine Soliloquies
  2 päivää sitten
  Kiitos +Souliina S! Juu, onhan nämä boxi-jutut vähän hankalia, kun kaikkia ei voi miellyttää. Mietin jo, että olinpa tuhma, kun noin paljon moitin... Toivottavasti kesäkuun boxi olisi hiukan kivempi :).


  Maiju
  4 päivää sitten - Jaettu julkisesti
  Pitää katsastaa sun videosi ;)


  Heli V. - Feminine Soliloquies
  2 päivää sitten
  Tottakai 😊👍🏻!


  Tiia K
  1 viikko sitten - Jaettu julkisesti
  Ihana video, oot niin kaunis ja ihana äänikin. :) Neutrogena light on hyvä sävy ja tykkäsin tuotteesta ja se onkin entuudestaan jo omistuksessa ilman jo Livboxia. Pointtina on, että on light ja medium ja voi sekoittaa oman sävyn, mutta milläs yhdellä mediumilla sekoitat. ;)Biozellkin kiinnostaa, mutta esim. miksi suihkugeeli jonka hinta olisi kaupassa täydessä koossa 1,85 ei ollut täysikokoisena boxissa. Tämä boxi ei ollut nyt kyllä suosikkini. Dermorollaus, juu ikinä ei ole rullattu, hui pelottaa! Aurinkoa päivään ihana Heli <3


  Heli V. - Feminine Soliloquies
  1 viikko sitten
  +Tiia K Kiitos <3! Kauhea ääni mulla, just eilen kun latasin tätä niin ajattelin, että miten mä noin narisen :D. Entäs laitetaanko tuon Neutrogenan päälle normaalimeikkivoide? Mä toisiaan luulen, että mulla ei ole tuolle mitään käyttöä. Sehän se näissä näytejutuissa on aina, ettei sävyt voi olla kaikille sopivia.
  Hih, mä oikein odotan, että pääsen taas perjantaina rollailemaan, mulla on suuret odotukset sen suhteen :D


  Tiia K
  1 viikko sitten
  +Heli V. - Feminine Soliloquies voisi siis sekoittaa sopivan sävyn yhdessä vaalealla ja medium voiteella ja tehdä oma cocktail. :) Juu olen käyttänyt cc-voiteita meikkivoiteen alla ja laittanut meikkivoidetta vain kriittisiin kohtiin. Hyviä rullaushetkiä. <3 Ihana on ääni senkin höpö

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!