Taidenäyttelyssä tyttären kanssa

Keskiviikko oli hyvä päivä. Touhua töissä, töiden jälkeen treffit maailman ihanimman nuoren naisen kanssa ja illan päätteeksi toiset treffit ystävän kanssa.

Maailman ihanin nuori nainen on tietenkin tyttäreni. Meillä oli hattutreffit. Kyllä vain. Hain hattuasiaan tukea ja turvaa tyttäreni rohkeudesta tyyliin "hatut päähän ja kaupunkiin". Kävelimme Kansallismuseon kulmilta Kruununhakaan Galleria Oodiin perhetuttavamme Seija Kuokkanen-Väyrysen taidenäyttelyä katsomaan. (osaisiko joku muuten kertoa, miten tuon videoikkunan saisi vähän isommaksi, kun se on tässä upotettuna?)

Matkalla Kruununhakaan ei tullut vastaan ainuttakaan hattua pitävää naista. Ei myöskään palatessa Kaisaniemen kautta rautatieaseman ohi Vltavaan syömään. Itse asiassa näytti, että olimme Helsingin keskustan ainoat hatulliset naiset koko iltana. Lippistä tai pipoa ei tässä kohtaa hatuksi lasketa.

Hatut ovat nyt muotia, niitä näkee joka muoti- vaatekatalogissa, mutta kaduille saakka ne eivät vielä ole päätyneet. Minusta se on sääli, sillä hattu on varmasti yksi helpoimmista ja nopeimmista keinoista lisätä ulkoasuun aimo annos tyylikkyyttä.

Ja ajatelkaapa kuinka helposti bad hairday selättyy hatulla. Naisen ei edes tarvitse riisua hattua sisätiloissa. Suosittelen!

Nyt joukolla hattukauppaan, ja jos hattu jo kaapin perältä löytyy, niin rohkeasti se käyttöön. Jos minä rohkenen, rohkenette te muutkin :)!


7 kommenttia

 1. Ihana video! Tyylikkäitä leidejä olette molemmat, ei ole omena kauas puusta pudonnut :))

  Videoikkunan saa suuremmaksi: Embed -> Video size (avaa valikon, valitse isompi koko).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elegia :). Ja mä tiesin, että kyllä joku tuon videon koon tietää. Itse asiassa aattelin, että kysyn sulta, muistan että oot ihan guru Blogger-asioissa.

   Poista
 2. Oi teitä upeuksia, viimeisen päälle tyylikkäinen. Kunnon asennetta ja asiaa. Kiva tubetuskin. <3

  Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitos Tiia :). Aurinkoista sunnuntaita sulle!

   Poista
 3. Minäkin ostin kesällä ekan hatun, sitten toisen hatun ja taisin mä hankkia kolmannenkin. Niitä pidin sittän kesällä. Katsotaan kun syksy tulee, että mitä keksii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Menenpä loppuillan ratoksi kurkkimaan, josko sulla olisi blogissa kuvia.

   Huomenna ajattelin käyttää lounastauon ja mennä katsomaan löytyisikö Sokokselta mulle hattua. Suunnittelin ensi ostavani harmaan samanlaisen kuin tuo isolierinen, mutta en taidakaan. Sehän vie julkisissa liikennevälineissä kahden paikan :)!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!