Hattuja vlogissa

Tänä syksynä olen hurahtanut aivan täysin hattuihin. Tai no, voiko sitä hurahtamiseksi vielä sanoa, jos niitä on pian kolme. Your Facesta musta leveälierinen ja By the way -liikkeestä sininen. Molemmat huopahattuja. Harmaa leveälierinen pitää käydä hakemassa, toivotaan, että niitä vielä on, kun posti kantoi By Pia'silta ihanan lämpöisen tummanharmaan ponchon. Sininen hattu on vielä kysymysmerkin alla, että minkä kanssa sitä pidän. Ehkäpä käyn sen kanssa huivikaupassa.

Mutta! Tässä viikon alkuun uutinen: päätin ruveta tekemään videoita, siis vloggariksi. Ensimmäinen on julki, ja koska muuta en keksinyt niin hatut siellä esittelyssä. Rajaus oli hiukan liian alhaalla, mutta nainen on oppivainen :).

iMovie ei halunnut olla yhteistyökykyinen videon YouTubeen tai iCloudiin lataamisessa, joten lähetin videon itselleni puhelimeen ja sitä kautta homma hoitui. Laatu on masentavan huono, koska iMovie tietenkin pakkasi videon pieneksi sähköpostia varten.
Kun pääsen taas koneen äärelle niin päivitän videon parempilaatuiseksi. HD:ksi sen kuitenkin kuvasin ja tallensin.
Edit: video päivitetty katselukelpoiseksi.

Check list seuraavia videoita varten:

 • tarkkuutta rajauksen kanssa
 • vaatetus
 • suunnittelu?
 • taustat
 • maneerit!
 • opettele videon editointia edes vähän

4 kommenttia

 1. Tykkäsin videosta ja varsinkin muotoiltavasta sinisestä hatusta! Ja vloggaaminen sopii oikein hyvin blogisi nimeen, "Naisellisia yksinpuheluita" ;-D. Jään odottelemaan jatkoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, ainakin yksi "seuraaja" siis :). Mietinkin, että olisko huivit seuraavana aiheena ;)

   Poista
 2. Sä olet ihan paras! Ja jee, ei ruokajuttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Itse asiassa ehti jo käydä mielessä, että hyvin lyhyen ruokajutunkin voisi tehdä. Niistä epäonnistuneista kokkaussessioista, tai oikeammin lähinnä niistä lopputuloksista... Lohduksi muille yhtä huonoille kokeille kuin minä :).

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!